Doporučte nás
Nákupní košík 0 produktů
Hlavní kategorie
Nejprodávanější hračky
Ruční vypalovaní textů na dřevěný dárek

Dřevěné letadlo dvouplošník k vánocům pro kluky.
Dřevěné letadlo, hračka pro děti

Malé dřevěné vláčky pro děti na hraní.
Dřevěný vláček s vagónky, hračky pro děti

Parní lokomotiva pro kluky. České hračky.
Dřevěná lokomotiva
 hračka

Dětská kolíbka pro panenky na hraní.
Kolíbka pro panenky na hraní


Ruský dřevěný pohyblivý tank pro kluky na hraní.
Dřevěný tank pro kluky
 fakt jen hračka

Trolejbus pro děti na hraní.
Trolejbus MHD dopravy
 hračka

Autíčko  - nákladák s ramenem a kontejnterm.
Nákladní auto s kontejnerem
 hračka

Dětský autojeřáb na hraní.
Pohyblivý autojeřáb
 hračka

Kočárek pro panenky na hraní. Dárky holčičkám k vánocům.
Kočárek pro panenky

SOI. lampička do dámské kabelky

SOI. chytré světlo do dámské kabelky

hrajici-vajicko-beepegg-darek-pro-tatinky-k-vanocum
Kuchyňské minutky
 inteligentní dárky

Dárky do kuchyně
Hudební a kuchařský dárek pro rockery
 



 

Klimatizace Veselí nad Moravou

Klimatizace pro váš dům, byt, kancelář či obchod

ve Veselí nad Moravou a okolí

 

Je prokázáno, že člověk se cítí nejlépe při okolních teplotách v rozmezí přibližně 21 až 24 stupňů Celsia. Vyšší či nižší teploty pak vyvolávají nepříjemné pocity, které ovlivňují celkovou pohodu člověka.


Klimatizovaný domov, byt
Po celém dni, ať už jej strávíme jakkoli, se obvykle těšíme domů, abychom si odpočinuli. Abychom se v našem domě či bytě cítili skutečně příjemně, potřebujeme k tomu také optimální teplotu. Tu oceníme zejména za horkého letního období, kdy vysoké teploty venku často neklesají ani během noci, kdy si potřebujeme odpočinout, abychom mohli prožít další aktivní a úspěšný den. Díky dnešním technologiím toho lze poměrně jednoduše dosáhnout pořízením vhodné klimatizační jednotky. Pomůžeme vám s výběrem vhodného řešení jak do rodinného domu, tak bytové jednotky o všech velikostech a rozlohách.
 
Klimatizace do firem
Mezi důležité aspekty pracovní pohody, která přímo ovlivňuje výsledky práce, patří teplota v kanceláři. Díky vhodnému prostředí se vy i vaši zaměstnanci můžete plně soustředit na práci. Pořízením klimatizace do vaší kanceláře získáte optimální pracovní prostředí, které vám umožní zůstat produktivní za jakéhokoli počasí a venkovní teploty. S návrhem vhodného řešení vám rádi pomohou naši odborníci, kteří připraví projekt na míru včetně cenové nabídky.

Servís a montáž klimatizací zajišťujem v obcích
Veselí nad Moravou, Uherský Ostroh, Strážnice, Petrov, Hodonín, Uherské Hradiště, Zlín Velká nad Veličkou, Lipov, Louka, Hroznová Lhota, Bzenec, Kyjov, Uherský Brod, Břeclav  menších vesnic v radiusu jako Archlebov, Blatnice pod Svatým Antonínkem, Blatnička, Bukovany, Bzenec, Čejč, Čejkovice, Čeložnice, Dambořice, Dolní Bojanovice, Domanín, Dražůvky, Dubňany, Hovorany, Hrubá Vrbka, Hýsly, Javorník, Ježov, Josefov , Karlín, Kelčany, Kněždub, Kostelec, Kozojídky, Kuželov, Kyjov (Bohuslavice, Boršov, Nětčice), Labuty , Lovčice, Lužice, Malá Vrbka, Mikulčice (Těšice), Milotice, Moravany, Moravský Písek, Mouchnice (Haluzice), Mutěnice, Násedlovice, Nechvalín, Nenkovice, Nová Lhota (Vápenky), Nový Poddvorov, Ostrovánky, Prušánky , Radějov, Ratíškovice, Rohatec, Skalka, Skoronice, Sobůlky, Starý Poddvorov, Stavěšice, Strážovice, Sudoměřice, Suchov, Svatobořice-Mistřín (Mistřín, Svatobořice), Syrovín, Šardice, Tasov, Těmice, Terezín, Tvarožná Lhota, Uhřice, Vacenovice, (Milokošť, Zarazice), Věteřov, Vlkoš, Vnorovy (Lidéřovice), Vracov, Vřesovice, Žádovice, Žarošice (Silničná, Zdravá Voda), Ždánice, Želetice, Žeravice, Žeraviny

Ceny klimatizací
prosím žádejte na: info@soly.cz, nebo volejte +420 773 99 99 65, nebo se osobně zastavte v kanceláři, kterou najdete ve Veselí nad Moravou, Obchod u Moravy, Zbrodek 221 (v centru města za Khihkupectvím 50m směrem ke splavu Ing. Solařík)


Praktické rady pro používání klimatizace
Klimatizace jsou samy o sobě zdravotně nezávadné. Pokud jsou správně využívané, pravidelně udržované a nainstalované na správném místě, nemusíte se bát, že by vás jakýmkoli způsobem ohrožovaly. V naší praxi se často setkáváme s tím, že ne všichni majitelé klimatizací je dokážou správně nastavit. Proto jsme pro vás připravili návod, jak se vyvarovat základním chybám při používání klimatizací.
 
Teplotní rozdíl maximálně 5-7 stupňů
Teplota okolo 20 stupňů je sice ideální pokojovou teplotou, ovšem v letních měsících to neplatí. Pokud tedy máme venku teplotu 35 stupňů, měla by mít klimatizace nastaveno maximálně 28 až 30 stupňů. Ve skutečnosti by měla být teplota ještě o 2 až 3 stupně vyšší. Je tomu proto, aby organizmus neutrpěl šok v důsledku příliš vysokých teplotních rozdílů. V tomto ohledu jsou nejcitlivější děti a starší lidé, přesto byste neměli tuto skutečnost podceňovat ani u ostatních věkových kategorií.
 
Vyvarujte se rychlých změn teplot
Zejména v letních měsících pamatujte na to, že rychlé a časté změny teploty nejsou ideální a mohou způsobovat komplikace. Než se tedy vydáte z chladné kanceláře nebo klimatizovaného pokoje do horkých ulic, zůstaňte třeba chvíli sedět v neklimatizované chodbě a napijte se minerálky. Předejdete tak teplotnímu šoku, které by vaše tělo jinak mohlo utrpět.

Klimatizace a vlhkost vzduchu
Klimatizační jednotka má tendenci vzduch mírně vysušovat. Možná jste si všimli, že v klimatizovaných místnostech nemá člověk žízeň tak často, jako při pobytu na slunci. Proto je třeba pamatovat na dostatečný pitný režim, případně zajistit jiný způsob zvlhčování místnosti. K tomu jsou ideální dobře zalité květiny, nebo třeba menší fontánka. Pamatujte, že ideální vlhkost vzduchu by se měla pohybovat mezi 40 a 50 procenty. Vyšší či nižší hodnoty jsou považovány za rizikové.
 
Vhodné umístění klimatizace
Ačkoli se může na první pohled zdát příjemné nechat na sebe přímo foukat chladný vzduch z klimatizace, ve skutečnosti se nejedná o moc dobrý nápad. My na tuto skutečnost při návrzích umístění klimatizací pamatujeme, pokud byste se ale ocitli v místě, kde byla klimatizace z jakéhokoli důvodu umístěna nevhodně, pokuste se dostat z přímého dosahu vývodu chladného vzduchu.

 
Pomůžeme vám vybrat odpovídající chladící výkon přímo pro vaše prostory

K určení velikosti potřebného chladícího výkonu pro konkrétní prostory je potřeba vzít v úvahu více aspektů. Součástí námi zpracovaného návrhu je proto také tento výpočet, na základě kterého vám pomůžeme vybrat vhodné produkty.
 
Správná volba typu klimatizace
Klimatizační jednotky jsou vyráběny v mnoha provedeních, což umožňuje si vybrat vhodný typ pro dané prostory. Například pro velké objekty nebo komerční budovy existují rozsáhlé a komplexní systémy vzduchotechniky. Oproti tomu pro menší objekty, tedy domy, byty či jednotlivé místnosti máme k dispozici jednodušší typy.
 
Mobilní klimatizace
Do kategorie nejmenších modelů patří právě mobilní klimatizace. Ty jsou primárně určeny pro jednoduché lokální chlazení malých prostor a místností do 50 m3. Technicky jde o samostatné, volně stojící zařízení, které lze libovolně přemístit. Mobilní klimatizační jednotky jsou opatřeny vývodem teplého vzduchu, který obvykle směřuje z okna nebo přes zeď ven. Vyznačují se velkou hlučností a nižší účinností, jelikož se horký vzduch kolem odvodu teplého vzduchu vrací zpět do místnosti.
 
Dělená (splitová) klimatizace
Tento typ klimatizací může sloužit nejen k chlazení objektů během horkých letních dní, ale i k jeho přitápění během zimních měsíců. Název tohoto typu klimatizace plyne z rozdělení na vnitřní a venkovní jednotku, které jsou vzájemně propojené. Celý systém je napevno zabudován na požadovaném místě. Mezi hlavní výhody patří zejména vysoká účinnost a velmi tichý provoz. Hodí se tedy jak pro byty a rodinné domy, tak pro větší objekty a komerční budovy.

K limatizace gree lg- amsung Veselí nad Moravou  Montáž klimatizací ve Veselí nad Moravou, Hodoníně a Uherském Hradišti
 

Prodáváme především tyto produkty:
a. Klimatizace Gree
b. Klimatizace LG
c. Klimatizace Samsung
A další produkty vždy podle individuální nabídky

Prodej, montáž a servis klimatizací Veselí nad Moravou

Diskuze:

Kontakt:

Vložit nový příspěvek: